60dkg hús
150g szinva joghurt
1ek örölt kömény
0.5kk örölt gyömbér
1/4 kk örölt fahéj
2-3gerezd fokhagyma
2ek olaj
Só,bors
Előmelegítem a sütőt 200fokra.
A csirkecombokat sózom, borsozom. Majd félreteszem míg készítem a pácot.
A páchoz a joghurtot és a füszereket összekeverem
A csirkék mindkét oldalát megkenem a páccal, majd jénaiba helyezem.
Alufóliával lefedve 40-45percig sütöm majd 10percre alufólia nélkül, hogy megpiruljon.
Ha megszúrva áttetsző lévő lét ereszt már kész is van!
Köretként salátát, currya rizst, kukoricát kímálhatunk hozzá. Az ízekkel mind harmonizál.
Jó étvágyat!
Ebben a tányér ételben mindössze 4.7ch található!