Indiai csirke

 2016.05.27. 09:51

60dkg hús
150g szinva joghurt
1ek örölt kömény
0.5kk örölt gyömbér
1/4 kk örölt fahéj
2-3gerezd fokhagyma
2ek olaj
Só,bors

Előmelegítem a sütőt 200fokra.
A csirkecombokat sózom, borsozom. Majd félreteszem míg készítem a pácot.
A páchoz a joghurtot és a füszereket összekeverem
A csirkék mindkét oldalát megkenem a páccal, majd jénaiba helyezem.
Alufóliával lefedve 40-45percig sütöm majd 10percre alufólia nélkül, hogy megpiruljon.
Ha megszúrva áttetsző lévő lét ereszt már kész is van!

Köretként salátát, currya rizst, kukoricát kímálhatunk hozzá. Az ízekkel mind harmonizál.

Jó étvágyat!

 

Ebben a tányér ételben mindössze 4.7ch található!

A bejegyzés trackback címe:

https://rielfoz.blog.hu/api/trackback/id/tr728751024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása